Al golfend de pareltjes van onze gemeente ontdekken, dat kan. Op 3 juli lanceerden de dienst toerisme samen met Organisator City Golf, een nieuwe manier om kennis te maken met Mol. Hoe minder golfervaring, hoe plezanter. Een echte aanrader voor verenigingen, groepen of bedrijven. Je betaalt 20 euro per persoon of geniet van het groepstarief. Reserveren via info@city-golf.be

City Golf is een ludieke variant op de klassieke golfsport die dit jaar trouwens uitgeroepen werd tot dé Sport van het jaar 2013. In plaats van op een golfbaan, speel je City Golf in het Centrum van onze gemeente. De verschillende mooie locaties vormen de holes van het parcours. Met een golfstok probeer je de zachte golfbal in zo weinig mogelijk slagen naar het doelwit te slaan. Een tof idee voor een teambuilding of activiteit in groep! De activiteit duurt ongeveer twee uur. City Golf is voor iedereen toegankelijk.

Zes holes

Speel zes holes en maak al golfend een prachtige wandeling door onze gemeente. Verken onder andere het Moldersbok, de Markt en het Boulevardpark. Anders dan bij de klassieke golf, speel je bij City Golf niet naar een hole, maar naar een doelwit zoals een zitbank, een fontein,…

Geen golfervaring

Golfervaring of een golfvaardigheidsbewijs zijn absoluut niet nodig. Alle golfmateriaal wordt voorzien. Bij de start krijgt elke speler een golfinitiatie. De speler die het parcours in het minst aantal slagen speelt, is de winnaar.

Wil je ook eens proeven van de échte golfsport, dan kan je terecht op volgende golfterreinen: Steenhoven Country Club in Postel, de Kempense Golf in Rauw en Nuclea Golf in Achterbos.

Meer info en reserveren: Organisator City Golf, 0498 39 56 94, info@city-golf.bewww.city-golf.be